Pin Tudung Fancy

Pin Tudung Fancy
Harga : RM6.00 perpcs
Pin Tudung Super Comel
Pin Tudung Super Comel
Pin Tudung Super Fancy

Sesiapa yang berkenan boleh lah PM di 
atau whatsup terus ke 
013-4549623 -suzana

Biasa Berjalan Cam Biasa Yek...!!!!

Udah2 ...rayeee ne admin nak update bizzcam biasa balik key admin dok berkobar2 ne macam2 plan dah ne ...engkome tunggu je,,admin nak lelong kasi clear stok admin bagi harga kasih sayang peluk cium gitu muahhh...

PEMENANG GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395

Assalamualaikum dan Salam sejahtera
Seperti yang di janjikan kami akan menglistkan senarai pemenang dan dalam kurungan adalah no peserta yang boleh rujuk di SINI

Hadiah Keempat
(3 pemenang)
 1 Shiseido Peel Off mask 

GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395- TAMAT


Alhamdulillah, tamat sudah GA pertama kami.
Kami akan update kesemua peserta di SINI dan dijangka akan siap sebelum jam 12.30 petang.
Diharap semua peserta sudah menyemak pnyertaan yang telah diberi selepas jam 12.30 petang 
Penguguman pemenang akan di keluarkan pada jam 4.00 petang 7/7/2015 dan segala detail untuk penghantaran perlu disubmit sebelum jam 12.00 tengah hari pada hari rabu 8/7/2015 untuk mengelakkan kelewatan penghantaran yang akan dijangka tarikh akhir pada10/7/2015.
Terima Kasih kepada semua yang join GA pertama kami.

GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 7/7/2015
Tarikh Tutup pada 7/7/2015 (12.00 tengah hari)




Assalamualaikum semua
Bersempena Hari Raya dan Pembukaan Blog Shop Kawaidesu Concept,
kami berbesar hati untuk memberi hadiah hadiah untuk follower kami. 
Pelbagai hadiah akan menjadi milik anda dan boleh di pakai pada hari raya ini.
mesti vouge gitu
Hadiah sebanyak 44 item untuk 14 peserta bertuah dengan nilai RM395
Hadiah hadiah yang akan menjadi milik anda adalah:-

Senarai Peserta GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395

Alhamdullilah diatas supporter semua.. 
Disini disenaraikan peserta peserta dan akan update dari masa ke semasa
Sesiapa yang merujuk comment/penyertaan belum dikeluarkan bermakna admin masih tidak menyemak. Diminta bersabar ye :)

UPDATE TERAKHIR

2 TONES PRADA DRESS




2 Tones Prada Dress






2 Tones Prada Dress

Harga : RM 77.00 excluded postage

Pos RM 8.00 sm  / RM 10.00 ss













SKIRT NEELOFA


Skirt Neelofa

Harga : RM 50.00 excluded postage

pos RM 6 sm / RM 9 ss





PILIHAN WARNA 

KOD ; SKO1

 KOD ; SKO2
KOD ; SKO3

KOD ; SKO4

KOD ; SKO5




CARDIGAN PANJANG



Kardigan Panjang


Harga : RM 60.00 excluded postage


Pos RM 6 sm/ RM 9 ss





KEMEJA


KEMEJA






Harga : RM 49.00 excluded postage

pos RM 6.00 sm RM 9.00 ss









Harga : RM 45.00 excluded postage
pos RM 6.00 sm RM 9.00 ss







Harga : RM 59.00 excluded postage

pos RM 6.00 sm RM 9.00 ss






Harga : RM 45.00 excluded postage

pos RM 6.00 sm RM 9.00 ss




JUBAH DRESS



Jubah Dress

Harga : RM 60.00 sepasang

Pos RM 6 sm / RM 9 SS






KOD: JD 02








KOD : JD06







KOD : JD01




KOD : JD05

Fotoshoot

Prepared For Fotoshoot





Let Start...



Antara Jenama alat solek yang digunakan...

(Stage, Dior Foundation & Lipstik Dior... mmg BEST!!!! smooth n senang nak recover..)













Menata Rias Mata......



 Solekan lapisan demi lapisan ...
Step demi step....ambik masa 45 minit hingga 1 jam key....





Done!!!!
























Dress


Dress


Dress Lycra Kod : DRL 01- 04 Harga : RM 45.00 excluded postagepos : RM 6/9 SS



Dress Cotton Kod : DRC 01Harga : RM 45.00 excluded postagepos : RM 6/9 SS




BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB




BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
Kod: SP12
Harga : RM55.00 
included postage


DIGUNAKAN KHAS UNTUK :-
✔ Ketiak
✔ Tangan dan lengan
✔ Celah peha
✔ Tempat2 yg berdaki degil.
KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS 
GOLD SCRUB
✔ Vitamin C
✔ Vitamin E
✔ Collagen
✔ Milk
✔ Pure Smooth Salt
✔ Micro Pure Gold

BERAT : 200 GRAM

KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS 
GOLD SCRUB
✔ Mencerahkan dan memutihkan kulit
✔ Melicinkan kulit
✔ Menegangkan kulit
✔ Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
✔ Melembabkan kulit
✔ Menghilangkan parut
✔ Menanggalkan daki lama dan degil
✔ Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
✔ Menghaluskan kulit

TOFU PUDDING

TOFU PUDDING
Kod : SP11
Harga : RM 36.00 included postage


Kini dengan
CATHY DOLL anda boleh merasai sendiri rahsia kecantikan & penjagaan kulit wanita-wanita di sana
Tofu Body Pudding Lotion 220ml 


Lotion ini dirumus khas untuk menjadikan kulit putih secara tetap. Rumusan dari ekstrak kacang soya dapat memperbaiki sel-sel kulit dari dalam. Juga mempunyai wangian badan yang digunakan seperti lotion, wangi & tahan lama

Kebaikan 


Melembutkan kulit 


 Mencerahkan kulit


  Menghaluskan kulit


  Menganjalkan kulit

MN ARTIST' MECHANICAL LIPSTICK



MN ARTIST' 

MECHANICAL 

LIPSTICK

Kod : SP10

Harga : RM 22.00

 included postage



Code:-


1/2/3/4/6/7/9/10/12/15/16/17/18/19/23/24

GLUTA MULTIVITAMIN NIGHT CREAM JANNA LAWWA




Gluta Multivitamin Night Cream Janna Lawwa 

Kod : SP09


Harga : RM 65.00 included postage

Khasiat

Jana sel2 baru
Lambat Proses Penuaan.
Kurangkan garis2 halus.
Kulit Tegang
Kelembapan semulajadi 
Rawat Muka 
Hilangkan jerawatJeragatBekas JerawatKecilkan pori2Cerahkan kulit 



CLOBETAMIL G

CLOBETAMIL G

Kod : SP08

Harga : RM 31.00 Included Postage




SET COMBO CLOBETAMIL G KRIM ANTI JERAGAT 3 IN1


Berkesan untuk merawat masalah: 

*Jeragat 
*Jerawat berlubang 
*Jerawat 
*Menjadikan kulit lebih lembut & cerah




Mengandungi: 

• Sabun 
• Krim Clobetamil 
• Krim malam 
(Kedua2 krim ini untuk kegunaan waktu malam sahaja)



Cara2 menggunakan set ini 

• Cuci muka dengan sabun 2@ 3 kali sehari 
• Sapukan krim Clobetamil (tiub ) pada tempat yang ada parut jerawat, jerawat dan juga jeragat 
• Sapukan krim malam (bekas bulat )pada seluruh muka ,sapu nipis sahaja
** pada waktu siang boleh pakai mana2 krim.
** Kesan dapat dilihat seawal seminggu penggunaan.

K- COLLY LASH

K-COLLY LASH

Kod : SP07

Harga : RM 47.00 included postage




PELEBAT DAN PEMANJANG BULU MATA KEKAL SEMULAJADI !!!!!

.
.
.TAK PERLU LAGI MASCARA,BULU MATA PALSU,LUKIS KENING !!! KEKAL PANJANG,LEBAT!
-----------------------------------
.
●K-COLLYLASH MAGIS SERUM●
-made in Paris-





R

PERUBAHAN SELEPAS 3 HARI
● HASIL KEKAL SELAMANYA
● 100% SEMULAJADI NO SIDE EFFECT. (Dermatology tested)
--With hyaluronic Acid,Vitamin E,Vitamin C
.
•Stop selepas bulu mata cukup panjang,yeayyy! •mereka yang selalu keguguran bulu mata wajib gunakan K-CollyLash Magis serum ini.
● HASIL KEKAL SELAMANYA● 100% SEMULAJADI NO SIDE EFFECT. (Dermatology tested)--With hyaluronic Acid,Vitamin E,Vitamin C.•Stop selepas bulu mata cukup panjang,yeayyy! •mereka yang selalu keguguran bulu mata wajib gunakan K-CollyLash Magis serum ini.



TUDUNG BAWAL SATIN

Tudung Bawal Satin 
Harga : RM 20.00
Kain Lembut & Berkualiti

WIDE SHAWL

Wide Shawl

Harga : RM 10.00 sehelai

Mudah Dibentuk !!!

ZOFEA BEAUTY SECRET

FREE BREAST SERUM


Kod : SP01


30 SACHET x 15gm


Harga : RM120.00 Included Postage






PRODUK 2 DALAM 1

Bust up & skin white kawaii collagen SUPPLEMENT PAYUDARA MONTOK & PEMUTIH KULITZOFEA BEAUTY SECRET bust up & skin white kawaii collagen ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.



7 x Stem Cell


4 x Anti-Cancer


9 x Anti-Oxidant


KHASIAT  

untuk si gadis & ibu-ibu:

Menaikkan payudara kendur & jatuh
  • Mengatasi masalah payudara besar sebelah
  • Mencantikkan payudara leper
  • Memontokkan payudara
  • Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
  • Menaikkan punggung yg jatuh
  • Mengetatkan MISS V
  • Menghilangkan bau badan
  • Menghilangkan bau MISS V
  • Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
  • Meningkatkan keinginan seksual

  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
  • Menghilangkan masalah keputihan
  • Mengatasi masalah dalaman wanita
  • Mencegah kanser
  • Melawan radikal bebas
  • Mencantik & meremajakan kulit
  • Memutihkan kulit
  • Mencegah keletihan & menyegarkan badan
  • Merawat masalah rahim
  • Mengurangkan selera makan
  • Melawaskan sistem pencernaan


CARA PENGAMBILAN ZOFEA BEAUTY SECRET 

Minum 2 sachet setiap pagi SELEPAS sarapan (Minggu Pertama sahaja).Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan.Bancuh dengan air sejuk / masak biasa sahaja.Anda digalakkan minum 3 cawan SUSU SEGAR setiap hari bagi membantu pembentukan lemak dan tisu payudara yang sihat, segar dan menawan.Kurangkan minuman berkafein / berkarbonat.Kesan tidak sama setiap individu. Amalan konsisten diperlukan untuk mendapatkan hasil yang baik dan berkekalan.Kesan 10 hari minum Zofea Beauty Secret- breast nampak besar & gebu punggung dah tak jatuh, keputihan dah tak ada & miss V dah tak berbau 

Kesan 12 hari minum Zofea Beauty Secret

lawas buang air besarkulit dah tak kering dan kusam lagi

kulit makin putih

breast dah nampak berisi dan tegang
menambah tenaga








DNARS SKINCARE SET NORMAL/JERAWAT




DNARS SKINCARE SET NORMAL/JERAWAT

Kod : SP06

Harga : RM 60.00 

Included Postage




Fungsi :


 Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat

 Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah

 Mengecilkan pori-pori

Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata

 Memutihkan & mencerahkan warna kulit

Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya

 Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda

Menghilangkan parut di wajah

Menghilangkan kedutan

Mengatasi masalah jerawat

 Mengatasi masalah jeragat

Menyerikan kulit yang kusam

 100% recommended

Copyright © 2015-2016 Eintan Nurfuzie All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie